Twaalf geweldige babycadeaus met naam

Gezocht: leuke naamcadeaus voor de babykamer. Die oproep deden we twee weken geleden op Instagram. We kregen een overweldigend aantal reacties: bedankt voor alle tips en ideeën! Omdat we zo ontzettend veel leuke berichtjes kregen, verdelen we de tips over meerdere blogs. In dit eerste deel delen we alvast twaalf originele cadeautjes met naam, van een speelgoedkist tot een wanddoek. Heb je tips of suggesties voor deel 2? Laat het ons weten!

1. Kapstok met naam

Een kapstokje in de babykamer komt altijd van pas. Handig voor bijvoorbeeld jasjes, petjes of het rugzakje voor naar het kinderdagverblijf. Dit leuke kapstokje met naam en ster is van Hout van Appel, vanaf €12,50 voor een kapstokje met twee haakjes. Tegen een meerprijs ook verkrijgbaar met drie of vier haakjes.

2. Speelgoedkist

Nanda maakt persoonlijke en unieke cadeaus voor bijzondere momenten, zoals speelgoedkisten met naam of de afbeelding van een geboortekaartje erin verwerkt. De houten speelgoedkisten kunnen in iedere gewenste kleur geverfd worden en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Atelier Nanda, vanaf €120.

3. Stadsposter met naam

Wat kun je trots zijn op je thuishaven! Verwelkom jouw kindje op jouw plekje met een custom-made geboorteposter van Mevrouw Emmer. De poster zal worden aangepast aan jouw wensen. Mevrouw Emmer, vanaf €20.

4. Houten naamslinger

Boven de commode, aan de muur of op de deur: voor deze leuke lettervlaggetjes is altijd wel een goede plaats te bedenken. Ook erg leuk voor een verjaardag. De vlaggetjes zijn ongeveer 9cm breed en 13cm hoog. Poetoeter, €2,50 per vlaggetje met 1 letter, cijfer of teken.

5. Wanddoek

Geef de babykamer een persoonlijk tintje met dit geweldige wanddoek van OpgeBird. Geef de geboortegegevens door (naam, geboortedatum, plaats, lengte, gewicht) en de gewenste kleuren en speciaal voor jou wordt een uniek kraamcadeau gecreëerd. Extra leuk: de hanger krijg je er bij. OpgeBird, €15.

6. Bijtkoord met ijsje

Doorkomende tandjes? Verzacht de pijn met dit superschattige bijtkoord met naam en een heerlijk ijsje van Waggel en vriendjes. Gemaakt volgens internationale richtlijnen, dus helemaal veilig. Waggel en vriendjes, €12,95.

7. Vogelhuisje

Dit lieve vogelhuisje van de webshop Strikje erom wordt met de hand beschilderd, helemaal in de stijl van het geboortekaartje of de babykamer. Extra leuk: het huisje speelt een lief muziekje. Een ideaal kraamcadeau! Strikje erom, €30.

8. Stoere auto met naam

Vroem, vroem! Deze handgemaakte auto van hout is een echte musthave voor de babykamer en een origineel kraamcadeau, want je kunt er een naam op laten zetten. Verkrijgbaar in twee lettertypes en twee kleuren (grijs of groen). Huisjeno56, €16,50.

9. Naamposter

Ook al zo stoer, deze naamposter met ambulance in A3-formaat. Ook verkrijgbaar met andere voertuigen, met of zonder naam. Boefjesfabriek, €12,95 + €8 voor een poster met naam.

10. Knuffelhaas

Geef een kindje een vriendje voor het leven met de knuffelhaas van Es* handmade. De voorkant is van katoen en de achterkant van zacht fleece. Om heerlijk mee te knuffelen en overal mee naartoe te nemen! Es* handmade, €6,95 voor een knuffel met naam.

11. Poster met lijst

Pastijl ontwerpt lieve en vrolijke posters, ook voor de kinderkamer. Schatje patatje, Troetelbeertje of 'Naar bed, naar bed', zei Duimelot: kies een leuke tekst of afbeelding en bestel er meteen een bijpassende magneetlijst bij. De lijst kun je laten personaliseren met de naam van je kindje. Pastijl, €27,95 voor een poster met houten magneetlijst

12. Speelkleed

Jufloetoe ontwerpt persoonlijke speelkleden en speelzakken, geïnspireerd op het geboortekaartje. Het speelkleed wordt naar wens ontwerpen en gedetailleerd afgewerkt. Op de website vind je voorbeelden en inspiratie. Jufloetoe, vanaf €85 tot €150 (afhankelijk van het kaartje).

Dit waren ze, onze eerste twaalf tips voor toffe naamcadeautjes voor de babykamer. In deel 2 zullen we tips delen van onder meer Op eigen houtje, Love Letterpress, Feetjes, CRE8, Label-enzo en OskarCollection.
Meer tips voor deel 2 of wil je er zeker van zijn dat we jouw eerdere tip niet over het hoofd zien? Stuur ons een mailtje met foto, prijs en link van een naamcadeau en misschien nemen we het mee in ons volgende artikel!