Supertip: hippe eyecatchers van Behangboom + winactie!

Het begon toen Else-Marieke in een tijdschrift behang tegenkwam met een levensgrote giraffe. Het behang wilde ze niet, de giraffe wel. Ze liet haar creativiteit de vrije loop en twee dagen later hing de giraffe op de babykamer. Aangespoord door de enthousiaste reacties van haar vriendinnen, besloot ze een eigen bedrijf te starten. Het werd Behangboom, dé shop voor eyecatchers op de muur van de baby- of kinderkamer. Handgemaakt, origineel en hip. En het leuke is: wij mochten twee eyecatchers weggeven!

De behangboom

Maak de babykamer af met een behangboom: een levensgroot silhouette van een boom dat met de hand wordt gemaakt uit kwaliteitsbehang. Je kunt kiezen uit negen kleurencombinaties en zeven verschillende stamsoorten, waaronder een appelboom, een kersenboom of een sprookjesboom. Je krijgt een stam, takken en blaadjes met behanglijm, een kwast en een duidelijke instructie, zodat je meteen aan de slag kunt. Wil je zelf behang aanleveren, dan kan dat natuurlijk ook. Else-Marieke maakt de behangbomen, zodat jij de stylist kunt zijn.

Nieuw: de MDF-boom

De nieuwste aanwinst in het assortiment is MDF-boom BAAS, een stoere boom waarin de praktische voordelen van MDF en de mooie uitstraling van behang samenkomen. Boom BAAS wordt gezaagd uit 4 mm dik MDF, de stam wordt geschilderd en de blaadjes worden beplakt met hip behang. Haal de natuur in huis! Inclusief vogelhuisje, vogeltje en uil. Plak de boom met montagekit vast op de muur, op een deur of op een achterplaat: om jarenlang plezier van te hebben. Slaap lekker, uil! MDF-boom BAAS is verkrijgbaar vanaf €53.

Winactie

Naast behangboom maakt Else-Marieke ook supergave behangdieren en -figuren. In samenwerking met Behangboom mochten wij er twee weggeven.

Update 22 juni 2017: De winactie is gesloten. De winnaars zijn Moon van Bakelen en Mauro Jcario. Van harte gefeliciteerd! Ook kans maken op een leuke prijs voor de babykamer? Volg Babykamerblog.nl op Facebook of Instagram, want er komen meer leuke winacties aan!