Foto’s op de babykamer: Instagram-proof!

De eerste echo, babyfoto's van papa en mama, een foto van opa en oma: een fotolijstje op de babykamer is altijd een leuk idee. Na lang zoeken vonden wij het ideale lijstje voor een waanzinnige fotocollage: een mooi formaat houten lijst voor 16 vierkante foto's, ideaal voor Instagram-foto's! Kijk je mee?

Fotolijst Instagram

Fotolijst voor vierkante foto's

Meerdere foto's op de babykamer is wel zo gezellig. De Umbra Gridart fotolijst heeft met 43 x 43 cm de perfecte afmeting (niet te groot, niet te klein) én plek voor de 16 leukste vierkante foto's met een formaat van 10 x 10 centimeter. Hartstikke handig dus voor Instagram-foto's, want die zijn (meestal) vierkant. Tip: je kunt de glasplaat ook achter het raamwerk plaatsen, waardoor je ruimte overhoudt om bijvoorbeeld kleine schelpjes in een vakje te leggen. De fotolijst is verkrijgbaar in de kleuren wit, naturel en walnoot.

fotolijst instagram hout
wit
fotolijst instagram
naturel
fotolijst vierkante foto's
walnoot

Instagram-foto's bestellen

Zo, de fotolijst is gevonden, nu de foto's nog! Onze tip: probeer de fotoservice van de Hema. Hier kun je namelijk makkelijk vierkante foto's (squares) bestellen, die ook nog eens het ideale formaat hebben voor onze fotolijst, namelijk 10,2 x 10,2 cm. Je kunt kiezen uit een witte, grijze of zwarte rand en je krijgt de afdrukken per set van 30 stuks in een mooi en hip doosje. En het mooie is: je kunt op de site of de fotoservice-app van de Hema inloggen bij Instagram en je eigen foto's selecteren. Handig toch?

Ook leuk: bij de Hema kun je nu ook polaroids bestellen, eventueel met een eigen tekst. Ook deze foto's passen prima in de Umbra Gridart fotolijst.

Waar te koop?

De Umbra Gridart fotolijst is verkrijgbaar vanaf €36 bij Fonq.
Vierkante foto's of polaroids bestel je bij de Hema. Say cheese, baby!