Babykleding kledingrek kinderkamer kinderkleding

De fijnste kledingrekken om babykleertjes te showen

Heeft jouw kindje ook meer kleren dan jij? Eigenlijk zonde om ze in de kast te hangen. Geef de liefste jurkjes, de mooiste shirtjes en de stoerste broekjes een mooi plekje op een gaaf kledingrek, een handige kapstok of aan een wandhanger. Negen fijne manieren om babykleding te showen.

1. Kledingrek tipi voor stoere kids

Dit hippe houten kledingrekje van Childwood is niet alleen superleuk voor babykleertjes, maar ook kinderkleding past prima op dit rekje. Heerlijk om alle kleertjes goed te kunnen bekijken en te ordenen. Onze dochter kiest iedere ochtend zelf haar kleertjes voor die dag uit. Ideaal! Het rek is gemaakt van hout en heeft een speels wit accent. Bol.com, €64,95.

2. Dubbel kledingrek (voor heel veel babykleertjes!)

Babykleertjes zijn te leuk om weg te stoppen in een dichte kast, toch? Op dit dubbele kledingrekje kun je extra veel leuke setjes kwijt! Ook handig: het rekje heeft wielen, en is dus makkelijk te verplaatsen. Het rek is 120cm hoog, en groeit dus gewoon mee naar de kinderkamer. Bol.com, €249,95.

3. Kinderkapstok mini me

Jouw ‘mini me’ verdient toch ook een eigen kapstokje? Kies de allerleukste kleertjes uit en geef ze een plek op deze geweldige kinderkapstok. Gemaakt van zwart metaal. Goed om te weten: deze kapstok is 40cm breed en wordt geleverd met bijpassende zwarte schroeven. Bol.com, €46,70.

4. Stoere wandhaken

Pas maar op, deze drie mannetjes van Umbra gaan er met de babyjasjes vandoor! Heb je nog een stukje muur over in de babykamer? Dan zijn deze wandhaken een aanrader. Kies de leukste kleertjes en hang ze in het zicht. Je kindje gaat deze wandhaken sowieso fantastisch vinden! Bol.com, €46,70.

5. Hangend kledingrekje

Heb je een kleine babykamer en is er weinig ruimte om babykleding te laten zien? Dit hangende kledingrekje is een mooie oplossing. Hang dit rekje aan het plafond en show de leukste kleertjes. Handig: het bevestigingsmateriaal en een instructie worden meegeleverd. Bol.com, €36,90.

6. Houten kledingrekje op wieltjes

Ook al zo’n eyecatcher, dit kledingrek van hout op wieltjes. Met een handige bak onderin, waar je bijvoorbeeld schoenen, een schooltasje of regenlaarzen in kwijt kunt. De rubberen wieltjes kun je op de rem zetten, zodat het kledingrek op dezelfde plek blijft staan. Bol.com, €149,95.

7. Maathangers voor babykleding

Niets zo zonde als achterin de kledingkast een geweldig broekje ontdekken in maat 62, terwijl je kindje inmiddels bijna uit maat 74 gegroeid is… Met deze maathangers maak je die fout nooit meer, want zo kun je heel makkelijk de babykleertjes ordenen op maat. Handig en leuk voor op een kledingrekje of in een kinderkledingkast. Bol.com, €16,49.

8. Kinderkledinghuisje

Op dit unieke rekje komen baby- en kinderkleertjes pas echt goed tot hun recht! Extra fijn: dit witte kledingrekje is lekker ruim (96 cm breed en 132,5 cm hoog!) en ook nog eens voordelig geprijsd. Bol.com, €47,95.

9. Mini kledingrekje met kroon

Hang de mooiste prinsessenjurkjes op aan dit kleine houten kledingrekje. Schoentjes krijgen een plekje op de plank onderin. Welk meisje zou dit rekje niet geweldig vinden? Of jongen natuurlijk. Voor iedereen die van kleertjes of verkleden houdt. Bol.com, €43,95.