De fijnste kledingrekken om babykleertjes te showen

Heeft jouw kindje ook meer kleren dan jij? Eigenlijk zonde om ze in de kast te hangen. Geef de liefste jurkjes, de mooiste shirtjes en de stoerste broekjes een mooi plekje op een gaaf kledingrek, een handige kapstok of aan een wandhanger. Zes fijne manieren om babykleding te showen.

Kledingrek kinderkleding
1
Kapstok Saartje Prum
2
Kledingrek babykleertjes
3
Kledinghangers
4
kledingrek babykleding
5
Kapstokhaak hert
6

1. Lief houten kledingrek
Hoe schattig is dit kledingrekje van hout voor de baby- of kinderkamer van Alette Katini? Voor dit rekje heb je altijd wel een plekje, want je kunt het gewoon aan de muur of aan het plafond hangen. Het kledingrekje is 40 cm breed en de lengte kan naar wens aangepast worden. Natuurlijk alleen voor de allermooiste outfits! Alette Katini, €27,50.

2. Kapstok Juffer
Ook al zo lief, dit kleine kapstokje van Saartje Prum met een merel in een zwart-wit gestippeld jurkje. Onder zijn pootjes zit een stokje om een kledingstuk aan op te hangen. Dit kapstokje is 15 cm hoog en kan prima gecombineerd worden met de andere handgemaakte vogelkapstokjes. Saartje Prum, €19,95.

3. Stoer kledingrek van boomstammen
Voor de grotere baby- of kinderkamer is dit stoere kledingrek van Huis & Grietje een absolute aanrader. Het rek is met de hand gemaakt van geschilde boomstammen en stevig touw. Goed om te weten: je kunt dit kledingrek nu ook bestellen met een extra plank van Fins vuren. Afmetingen: 107 cm breed x 124 cm hoog x 44 cm diep. Huis & Grietje, vanaf €299.

4. Kledinghangers pinguïn & ijsbeer
Speciaal voor baby- en kinderkleding ontwierp A Lovely Little Company deze überschattige minihangers van hard karton. Deze set bestaat uit een pinguïn en een ijsbeer. Geef ze een mooi plekje, want deze leuke hangers zullen ook de favoriet worden van je kindje! VTWonen, €14,95.

5. Kledingrek voor babykleding
Dit kledingrek van Childhome is speciaal gemaakt voor babykleding. Met handige haakjes aan de zijkant en een plankje beneden om schoentjes op te zetten. Verkrijgbaar in wit en grijs. Bol.com, €69,95.

6. Kapstokhaken met beestjes
It's a jungle out there! Voor echte dierenvrienden ontwierp Jorine Oosterhoff van the ZOO deze handige kapstokhaken. Verkrijgbaar met verschillende beesten, waaronder een nijlpaard, een krokodil en een giraffe. Tip: creëer een vrolijke beestenboel door verschillende kapstokhaken bij elkaar te plaatsen. VTWonen, €18,92 voor de set met zwarte hertjes.