Altijd goed: zes originele kraamcadeaus met naam

Is je beste vriendin zwanger of zoek je zelf een origineel kraamcadeau met naam voor op je wensenlijstje? In deze blog geven wij zes tips voor hippe webshops die graag aan de slag gaan met een cadeautje op maat voor de babykamer. Pak het geboortekaartje erbij en bestel bijvoorbeeld een gaaf geboortebord van hout, ga voor een monochrome koffertje met naam of geef een puzzelkrukje cadeau. Succes gegarandeerd!

1. Kruk met naampuzzel

Hoe leuk is dat, puzzelen met je eigen naam? De creatieve Janneke maakt krukjes van hout waar een naam uit is gezaagd. Je bepaalt zelf hoe jouw krukje eruit komt te zien. Geef bijvoorbeeld de gewenste kleuren door, de naam en eventueel de geboortedatum voor op de zijkant van het krukje. Studio Hout en Wol, €49,95 voor een krukje met uitgezaagde letters.

2. Monochrome naamkoffertje

Met veel zorg en liefde maakt Urban Dutch hippe en originele items voor baby's en kinderen. Zoals dit stevige witte naamkoffertje met zwarte driehoekjes. Leuk voor alle felicitatiekaartjes, het eerste setje kleertjes of als logeerkoffertje voor bij opa en oma. Tip: ook verkrijgbaar in combinatie met een gaaf naamshirtje. Urban Dutch, €15,95.

3. Lasergesneden naambord

MONO object combineert vakwerk met persoonlijkheid. Met behulp van een lasersnijmachine waarmee complexe figuren kunnen worden uitgesneden en verschillende materialen kunnen worden gegraveerd, creëert MONO object de mooiste decoraties en cadeaus. Zoals dit unieke naambord met vliegtuig voor Finn. MONO Object gaat graag aan de slag met jouw wensen. MONO Object, prijs op aanvraag.

4. Geboortemeubels van El Pimpi

Grafisch vormgever Annette Oudekerk van El Pimpi personaliseert kindermeubels en geeft ze karakter. Met het geboortekaartje als inspiratiebron krijgen meubels een uniek persoonlijk tintje. Fijn om te weten: het kaartje wordt niet zomaar overgenomen, maar de leukste elementen komen op een creatieve manier terug in het ontwerp. Kijk voor voorbeelden op Facebook en geef je wensen door. El Pimpi, vanaf €59,95 voor een gepersonaliseerde kinderstoel.

5. Geboortebord van hout

De naam, geboortedatum, tijd, lengte en gewicht: alle gegevens op een rijtje op een stevig geboortebord van Op eigen houtje. Het geboortebord is maar liefst 30x40 cm groot en wordt in kleur geprint op 6mm dik hout. Een eyecatcher op een plankje boven de commode of het wiegje. Natuurlijk is er ook een variant voor jongens. (En kijk zeker ook bij de geweldige lightboxen met naam!) Op eigen houtje, €39,95.

6. Lightbox met naam

Ook zo gek op lightboxen met mooie teksten? Bij ON POINT Handlettering kun je een lightbox bestellen met de naam van je kindje. Het perfecte kraamcadeau! Verkrijgbaar in verschillende varianten. ON POINT, €49,95. Meer lezen over handlettering voor de babykamer? Lees ons blog!