Van Etsy naar label: het succes van Lily Razz

Amsterdam, 25 maart 2017
De Amsterdamse Lily begon met een Etsy-shop met lieve wolkenknuffeltjes. Inmiddels zijn de dromerige accessoires van haar label Lily Razz te vinden in babykamers over de hele wereld, van Denemarken tot Puerto Rico. Dit weekend lanceert Lily Razz haar eigen site. Om dit te vieren kun je een DIY-pakketje winnen van Lily’s populaire maankussen. Meedoen dus!

wolkenkussen

bergen knuffels kinderkamer

cactussen babykamer

Over Lily Razz
Lily was op kraambezoek toen het hoofd van de knuffel die ze had gegeven losliet. Precies wat je niet wil dat een baby’tje in zijn handen krijgt. Dat moet anders kunnen, dacht Lily. Ze besloot zelf veilige knuffels en accessoires voor de babykamer te gaan maken, met een zachte en dromerige uitstraling. Zo ontstond Lily Razz. In haar Etsy-shop zijn inmiddels meer dan 80 items te vinden, van knuffels en dromenvangers tot slingers en doe-het-zelf-pakketjes. Stuk voor stuk met heel veel liefde gemaakt.

Lily’s motivatie
Enthousiaste reacties, vermeldingen in internationale magazines en foto’s van haar items in de babykamer: daar doet Lily het voor. “De leukste reacties zijn toch de berichtjes van klanten nadat ze mijn product hebben ontvangen, met veel blijheid en uitroeptekens, en een foto van mijn product. Of een klant die bijvoorbeeld eerst een slinger voor de babykamer van haar zoontje kocht, en 1,5 jaar later terugkomt omdat ze opnieuw zwanger is.”

Dicht bij de klant
De interactie met klanten is een van de redenen dat Lily nu haar eigen website lanceert. “Stoppen met Etsy ben ik zeker niet van plan, maar op mijn eigen site heb ik toch wat meer vrijheid om te doen wat ik wil. Gratis naaipatronen aanbieden bijvoorbeeld, of giveaways doen. En ik wil mezelf wat meer loskoppelen van de ‘massa’ en meer in verbinding staan met mijn klant. Niet de Etsy-klant, maar die van Lily Razz, waardoor Lily Razz zich als merk kan ontwikkelen.”

Duurzaam en veilig
Lily Razz houdt van natuurlijke materialen, zoals hout, leer en wol. Haar favoriet is op dit moment 100% wolvilt, gemaakt van natuurlijke wol van schapen. Wolvilt is een natuurlijk, eco-vriendelijk en duurzaam materialen. Bovendien is het biologisch afbreekbaar, brandvertragend en hypoallergeen. Een fijne gedachte!

winactie prijsvraag winnen

Winactie
Wie iets te vieren heeft, trakteert. Als je je opgeeft voor de mailinglist van Lily Razz blijf je op de hoogte van nieuwe producten, sneak peaks en kortingsacties én krijg je direct een fijne korting van 20%. Daarnaast kun je meedoen aan een exclusieve giveaway in samenwerking met Babykamerblog. Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.