Zes tips voor een monochrome babykamer + winactie

Een monochrome babykamer is hip! De leukste accessoires in zwart-wit voor je kindje vind je bij Ma-Ciel, de webshop van Maciël Janssen. Nieuwsgierig? Wij selecteerden zes musthaves, van een minislinger en een stoere kroon tot muurstickers en een bandana-slab. Extra leuk: Babykamerblog mocht een superstoere set van een rammelaar, een labeldoekje en een bunny bijtring weggeven. De winactie is inmiddels gesloten.

1. Handige bandana-slab

Van slabbetjes kun je er nooit genoeg hebben, zeker als er tandjes doorkomen. Deze bandana-slab met print van papieren bootjes is ook nog eens erg leuk om te zien. Handig: de achterkant is van fleece en dankzij de twee drukkers past deze slab altijd. De handige bandana-slab is verkrijgbaar voor €7,95.

2. Hippe kroon

Superleuk als je kindje jarig is, maar ook voor andere mijlpalen. Op deze katoenen kroon kun je met het meegeleverde schoolkrijtje zelf een leeftijd, naam of andere tekst invullen. Om jarenlang plezier van te hebben, ook voor broertjes of zusjes! Tip: het mooiste resultaat bereik je met een krijtbordstift op waterbasis (los te bestellen bij Ma-Ciel). De hippe kroon is verkrijgbaar voor €17,95.

3. Feestelijke mini-slinger

Maak van elke dag een feestje met deze zwart-wit minislinger. Hang hem boven de commode, hoog boven het bedje of boven een bureautje: voor deze slinger is altijd wel een plekje te vinden. De feestelijke minislingers zijn verkrijgbaar voor €9,95.

4. Muurstickers

Voor de echte superheld zijn deze muurstickers een must. Deze superhero stickers zijn ongeveer 6 cm hoog en kunnen eenvoudig worden aangebracht op de muur. Een vel met 15 muurstickers is verkrijgbaar voor slechts €8,95.

5. Kussen met plusjes

Altijd handig, een klein kussentje op de kinderkamer. Dit exemplaar met een plusjesmotief in zwart-wit is ook nog eens superhip, onmisbaar voor een monochrome babykamer. Dit fijne kussentje shop je voor €9,95.

6. Rammelaar

Leuk om mee te spelen of als accessoire voor de babykamer: deze rammelaar in de vorm van een wolkje met witte kruisjes. Rammelen maar! Deze stoere rammelaar is verkrijgbaar voor €7,95.

Winactie

Wist je dat Ma-Ciel nog veel meer leuks heeft voor een monochrome kinderkamer? Wij mochten een hippe set weggeven met een labeldoekje, een rammelaar en een bijtring in zwart-wit. Superstoer! De winactie is gesloten. De winnaar is Marleen van 't Rood. Gefeliciteerd met deze gave prijs!

winactie prijsvraag babykamer monochrome kinderkamer zwanger