Nijntje op de babykamer: acht aanraders

Over de hele wereld herkennen kinderen zich in Nijntje, het konijntje uit de populaire vierkante boekjes van Dick Bruna. Zij verdient dan ook absoluut een plek op de babykamer. Wij zetten de acht leukste items van Nijntje voor de kinderkamer op een rij. Kijk je mee?

1. Projector

Creëer een magische sterrenhemel op de babykamer met deze projector van Nijntje. Je kunt de kleuren van de sterren aanpassen door de projector aan te raken. En wist je dat deze projector ook ontspannende muziek kan afspelen? Na twintig minuten schakelt de projector vanzelf uit. Maar dan is je kleintje natuurlijk ook allang in slaap gedommeld. Nu in de aanbieding bij Fonq, van €39,95 voor €26,95.

2. Nijntje op de muur

Wist je dat IXXI een complete Nijntjecollectie heeft? Deze bijvoorbeeld, van Nijntje in de dierentuin, met onder meer giraffen, een aap, pinguïns, een olifant en een leeuw. Een wanddecoratie van IXXI bestaat uit vierkante kaarten die je met koppelstukjes aan elkaar klikt. Goed om te weten: je krijgt er een handige ophangstrip bij. Ook leuk om te variëren. Fonq, €81.

3. Slaaptrainer

Handig voor peuters: Nijntje gaat met ze mee naar bed en staat met ze op. Je kunt zelf een tijd instellen waarop Nijntje haar oogjes opent en begint te zingen. Door het design is deze slaaptrainer natuurlijk ook al leuk voor op de babykamer. Bol.com, €34,95.

4. Lichtslinger

Een mooie eyecatcher voor op de kinderkamer: deze witte lichtslinger van Nijntje van Bambolino Toys. Te gebruiken als sfeervol nachtlampje, als feestverlichting op een verjaardag of als decoratie. De lichtjesslinger bestaat uit 10 led-lampjes die een mooi zacht licht geven en niet warm worden. Prenatal, €24,99.

5. Nijntje lamp

De bekende Nijntje-lamp van Mr Maria is razendpopulair bij kinderkamerstylisten in binnen- en buitenland. Geen wonder, want naast het geweldige design geeft deze lamp ook nog eens een sfeervol licht zonder warm te worden. Het ideale vriendje voor je kindje! Fonq, vanaf €129 voor de lamp van 50cm en €199 voor de Nijntje lamp van 80cm.

6. Muurstickers van Nijntje

Budgetproof en bijzonder origineel: beplak de muur met deze gave stickers van KEK Amsterdam. Maak bijvoorbeeld een stapeltje dieren of zet ze achter elkaar in een rijtje. Ook erg leuk als decoratie op bijvoorbeeld een babybedje of commode. Deze Nijntje muurstickers shop je bij Flinders, €29,95.

7. Lamp met oren van Nijntje

Nijntje herken je natuurlijk meteen aan haar oren! Deze houten wandlamp is van Atelier Pierre. Simpel, maar een echte eyecatcher in een babykamer. En nu flink in de aanbieding bij Sissy-Boy, van €149,99 voor €89,99.

8. Nijntje in de box

Hang deze muziekmobiel in de box en je kleintje zal uren naar Nijntje kijken. Met een rustig muziekje om heerlijk bij in slaap te dommelen. Baby & Tiener, €19,99.