Win hippe posters voor de babykamer van PrintCandy

De babykamer krijgt een persoonlijk tintje met een hippe poster van de Nederlandse shop PrintCandy. Kies een ontwerp, pas de tekst en kleuren aan en je poster is klaar: ophangen maar! Ga bijvoorbeeld voor een stamboom in een hip jasje, een poster met het sterrenbeeld van je kindje of een toffe naamposter. Bekijk de preview in de online editor en je weet precies wat je kunt verwachten: what you see is what you get. Ben je tevreden? Bestellen maar! De winactie is gesloten. Scroll naar beneden voor de winnaars. 

Naamposters

De naam van je kindje verdient natuurlijk een mooie plek in de babykamer. Op een superschattige naamposter met dierenprint bijvoorbeeld, of een geboorteposter met de geboortedatum, het gewicht en de geboorteplaats van je kindje. Ook een aanrader is de poster We Are Family met vogeltjes en de namen van alle leden van het gezin. Tip: de geboorteposters van PrintCandy zijn nu ook verkrijgbaar op hout!

Posters ophangen

Heb je een leuke poster gevonden? Customizen maar! Kies het gewenste formaat, pas de tekst en kleuren aan en bestellen maar! Leuk extraatje: bij PrintCandy is de verzending gratis. Je ontvangt je poster binnen drie dagen thuis, geleverd in een stevige verpakking. Kies een leuke lijst of een klembord, gebruik washitape of ga voor een stoere kaarthanger.

Winactie

Welke poster is jouw favoriet? Wij mogen twee winnaars heel blij maken met een cadeaubon van €25! Kijk op de website van PrintCandy welke poster jij zou willen customizen als je wint, vul het winformulier in en duimen maar! Je kunt meedoen tot en met zondag 6 augustus 2017.

De winactie is gesloten. De winnaars zijn Nicole Heister en Marit Kroes. Gefeliciteerd, jullie krijgen bericht!