Stoere speenkoorden en kaarthangers + winactie

Stoere speenkoorden en kaartenhangers zonder poespas voor een leuke prijs: je vindt ze in de nieuwe webshop Rauwe Spruiten. Als tegenhanger van de mierzoete accessoires met drukke prints die je in veel babywinkels vindt, besloot eigenaresse Stefanie een alternatief te bieden. Zo ontstond Rauwe Spruiten: een webshop met stoere speenkoorden en kaartenhangers in effen kleuren met namen als Concrete, Smurfy en Monochrome. Extra leuk: Babykamerblog.nl mocht een setje met een speenkoord en kaartenhanger weggeven! De winactie is inmiddels gesloten.

Speenkoorden

Als moeder van een opstandige dreumes weet Stefanie als geen ander hoe belangrijk een knuffel kan zijn. Vooral als ie kwijt is. En dus is een speenkoord onmisbaar als je op pad gaat. Handig om een speen aan vast te maken, maar zeker ook om een doekje of knuffel aan vast te knopen. Bij Rauwe Spruiten vind je originele, handgemaakte speenkoorden van kunstleer of kurk. Ook leuk als origineel cadeau voor een babyshower of kraambezoek. Verkrijgbaar vanaf €4,95.

Kaartenhangers

De eerste echo, het mooiste felicitatiekaartje of een leuke foto of miniposter krijgt een mooi plekje aan een stoere kaartenhanger van Rauwe Spruiten. Bijzonder leuk los aan de muur of in een metalen wandrek. Ze zijn verkrijgbaar vanaf €5,95. Tip: de kaartenhangers van Rauwe Spruiten zijn superleuk te combineren met de miniposters van PrintCandy!

winactie prijsvraag speenkoord baby

Winactie

Wij mochten van Rauwe Spruiten een set weggeven van een speenkoord en een kaartenhanger van kurk. Supergaaf! Je kon meedoen tot en met donderdag 24 augustus 2017. De gelukkige winnaar is Richella Sijstermans-Krijgsman. Gefeliciteerd!